Ажурирано: Апел за Неделка Чукчуковска

До сега донирано: ПОМОГНИ И НА НЕДЕЛКА: Добро вечер драги пријатели. Дел може знаат дел може незнаат дека боледувам од парализа (Hemiparesis l.dex), за која собирав средства да се оперирам во Март 2018.Ви благодарам за тогашната подршка и со надеж дека нема да ме оставите на пола пат кон долгогодишниот …

Да и помогнеме на оваа мајка од Скопје да и се радува на Дарија

Да подадеме рака, и да помогнеме. Да дариме живот на еден човек! Со нашето малку да помогнеме на оние на кои помошта им е најпотребна. До сега донирано: ПОМОГНИ И НА ДАРИЈА: На овој млад брачен пар во овие тешки моменти им е потребна нашата помош. Како што стои во …

Сестричката Јована моли за братчето Кристијан Андреев: Донирајте добри тетки и чичковци за бато да ми дојде на роденден (Видео)

Кристијан Андреев е дете на 14 гoдишна возраст кој боледува од многу тежок облик на Аутизам и Епилепсија! Закажани се 3 сесии-операции на матични клетки во Истанбул-Турција кои ќе чинат 38.600 евра! За неговите родители сумата е преголема затоа Ве замолуваме, сите вас хумани луѓе кој колку може да донира. …

Да и помогнеме на Амина да живее живот каков што заслужуваме сите ние!

До сега донирано: ПОМОГНИ И НА АМИНА: Да ја покажеме нашата хуманост на дело. Амина има само 27 години а веќе стои исправена пред проблемите на животот. Ние можеме да помогнеме да ги преброди за да продолжи да живее и да има среќен живот како што заслужуваме сите ние. Амина …

Апел за помош на Билјана Костова

До сега донирано: ПОМОГНИ И НА БИЛЈАНА: Билјана Костова од малечка боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината состојба, потребно е да замине на третман со матични клетки во Русија. Семејството не е во можност да ја покрие сумата која е потребна. Да помогнеме ние! Телефонски број за …

Да му помогнеме на Дарко повторно да застане на нозе! – Alalives Macedonia

Да му помогнеме на ова 19-годишно момче кое пред 1 месец настрада во тешка сообраќајна несреќа. Неговите нозе се моментално неподвижни. Сите заедно да донираме и да му докажеме дека НИЕ МОЖЕМЕ, со НАША ПОМОШ, Дарко да застане повторно на своите нозе и среќен да ја гради својата иднина. За …

Апел за помош на Виктор Видоевиќ – Alalives Macedonia

До сега донирано: ПОМОГНИ МУ НА ВИКТОР: Дечки, ми требате онака ептен многу! Со оглед на тоа што ги знам мајка му и татко му на Виктор сакам да ги уверам дека оваа сума е ништо во споредба со шансата која му се дава на беблачево! Знам дека можеме!!! Ајде ❤️ Виктор …

Апел за помош на Софија Караманолева – Alalives Macedonia

До сега донирано: ПОМОГНИ И НА СОФИЈА: -Кон крајот на месец март годинава целосно се промени животот на нашето семејство. Нашата најмала ќерка Софија, која што се развиваше како и секое нормално дете, во рок од една до две недели целосно престана да оди. Тоа ни беше шок, а дијагнозата …