Да и помогнеме на Неделка да ја победи парализата

Добро вечер драги пријатели,сите секоја година имат различни желби освен болните-да оздрават.Јас имам парализа,имам 29години животот ми е претежок (тешко ме прифаќаат).Имам можност животот да ми се промени.За операцијата се потребни 2850€.Затоа ги замолувам сите хумани луѓе кои се во можност да донираат на 143-502 (ВИП без префикс) и 070-143-104 (Телеком) (100ден.повик) или може да се донира на трансакциската сметка за многумина значи кафе а за мене значи сосема нов живот.Подржи ме во борбата и јас сакам да бидам здрава како тебе💚 – изјави Неделка на својот Facebook профил.

До сега донирано:

€0/€2.850

ПОМОГНИ И НА НЕДЕЛКА:

Преземање на содржините на Alalives е дозволено ЕДИНСТВЕНО за хуманитарни цели, со поставување на активен линк од страната од која е преземана содржината.
Сите права се задржани.